Sponsoring

Installatiebureau Rutgers BV verbind zich graag aan regionale sporters. Als bedrijf begrijpen we het belang van betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken is door regionale sporters te sponsoren. Het ondersteunen van sporters die in onze omgeving wonen en trainen, biedt talloze voordelen, zowel voor ons bedrijf als voor de sporters zelf.

Al met al biedt het sponsoren van regionale sporters talloze voordelen, zowel voor ons bedrijf als voor de sporters en de gemeenschap als geheel. Door deze sporters te ondersteunen, stimuleren we een gezonde en actieve levensstijl, creëren we rolmodellen en dragen we bij aan de ontwikkeling van talent. Het sponsoren van regionale sporters is een investering die niet alleen sporters helpt hun dromen waar te maken, maar ook een positieve impact heeft op onze samenleving.

Installatiebureau Rutgers verlengt technisch sportieve samenwerking met golfprofessional Mike Toorop

Installatiebureau Rutgers verlengt het sponsorship met Mike Toorop tot 2024. Hans Barten, directeur van Rutgers is zelf ook een golfspeler en wordt voor het derde jaar sponsor van Mike. Hans: ‘Bij Rutgers vinden wij het belangrijk om regionaal talent te supporten en wij zijn trots om een steentje bij te dragen aan de carrière van Mike. Mike is een goede golfspeler en wij hopen dat hij met behulp van sponsoren verder kan groeien.’ Sportief gaat het goed met Mike, hij heeft een goede start gehad in Pro Golf Tour. Zijn doel is om in de top 5 te eindigen en zo in 2024 een vaste waarde te zijn in de Challenge Tour.

Golf is een technische sport, dat is een leuke verbinding naar Rutgers die specialist is in technische installaties. Mike: ‘Ik ben ontzettend dankbaar met Rutgers als sponsor, zij volgen mij tijdens wedstrijden en leven echt met mij mee. Hans golft ook graag en daarom spreken wij elkaar regelmatig ook op de golfbaan. Als collega bij Rutgers krijg je de ruimte om te groeien en ontwikkelen en werk je aan unieke projecten, dat gevoelt geeft Rutgers mij ook.

Mike Toorop is professioneel golfer uit Hoorn. Mike reist de hele wereld over om toernooien te spelen. 24 t/m 26 augustus komt de Pro Golf Tour naar Nederland op Golfbaan Westwoud. Een mooie kans om lokale supporters van Mike regionaal exposure te geven.

Installatiebureau Rutgers is van alle markten thuis. Of het nu gaat om het ontwerpen, realiseren of onderhouden van installaties; Rutgers voert elke opdracht van a tot z uit. Het bedrijf werkt voor verschillende opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, de woningbouw en de industrie. Uiteraard werken de deskundige monteurs met de modernste technieken.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!