Service en Onderhoud

Installatiebureau Rutgers staat bekend om haar goede service. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Eventuele storingen worden aan ons gemeld per telefoon, mail of via het Klantenportal. Als er een servicemonteur beschikbaar is, kunnen wij vaak binnen een halfuur ter plaatse zijn. Dat is het voordeel van ons grote klantenbestand uit de regio en de ligging van ons kantoor. Zodra de storing verholpen is, vertelt onze medewerker aan de gebruiker of diens vertegenwoordiger wat er is gedaan om de storing op te lossen, welke materialen zijn gebruikt en, indien dit te achterhalen is, hoe de storing is ontstaan. De informatie wordt ook genoteerd op de digitale werkbon, welke de gebruiker of diens vertegenwoordiger dient te ondertekenen.

Deskundige medewerkers

Alle medewerkers van Rutgers zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij branchevereniging Techniek Nederland. Hooggekwalificeerde vakmensen, die de laatste ontwikkelingen op de voet volgen, maken deel uit van het jonge en dynamische team van Rutgers. Het zijn specialisten op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

Innovatie

Als installateur zijnde zijn wij een belangrijk onderdeel voor de transitie naar duurzaamheid. De invloed van de techniek is groot voor het behalen van de nieuwe energieprestatie-eisen. De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over het blijven gebruiken van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen na moeten gaan denken over het opwekken van deze energie. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen. Door nieuwe technieken is het mogelijk om duurzame oplossingen toe te passen. Hierbij valt te denken aan het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige centrale verwarmingsinstallatie te optimaliseren. De terugverdientijd op de investering van deze duurzame oplossing is afhankelijk van de omgang en het huidige verbruik. Wij hebben ruime ervaring en vele duurzame referentieprojecten.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!