Duurzaamheid

Om ons steentje aan de planeet bij te dragen houden wij ook rekening met onze omgang qua materialen. De manier waarop wij omgaan met materialen voor de vervangingsmarkt is gericht op duurzaam hergebruik. Zo zullen wij altijd proberen om installaties en onderdelen zo lang mogelijk in leven te houden of om deze met gereviseerde onderdelen te repareren. Mochten bepaalde onderdelen toch niet meer te repareren zijn, dan zullen deze afgevoerd moeten worden. Zo is er bij ons kantoor ruimte om de diverse materialen te scheiden en apart af te voeren. Wij scheiden de volgende materialen:

– batterijen en accu’s;
– oud papier en karton;
– plastic;
– lege cartridges en toners;
– oud ijzer;
– koper;

Ons print- en kopieerpapier is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de grondstof voor het papier wordt verkregen uit verantwoord beheerde bossen. Wij maken veel gebruik van digitale facturatie waardoor het printen van papier verminderd wordt.

Ons wagenpark voor de buitendienst bestaat voornamelijk uit Ford & Volkswagen auto’s en bussen met minstens EURO5 certificering. Ook het wagenpark voor de binnendienst beschikt over minimaal EURO5 certificering, onze projectleiders rijden zelfs in elektrische auto’s! Veel medewerkers wonen op korte afstand van het bedrijf, hierdoor komt het geregeld voor dat ons kantoorpersoneel op de fiets naar het werk komt!

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!