Service monteur CV en Airco

Vacature service monteur CV en Airco

Als servicemonteur verricht je zelfstandig technische beheerwerkzaamheden ten behoeve van het op het gewenste niveau houden, en laten functioneren van gebouw gebonden installaties. Bij de taakinvulling streef je ernaar om als goed beheerder op te treden bij een aantal aan jou toegewezen projecten. Je analyseert voorkomende problemen, en voert kwaliteitscontroles en inventarisaties van HVAC-installaties uit. Als ambassadeur van Rutgers signaleer je problemen en bied je oplossingen aan de klant.

Jouw profiel?

– Een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op MBO niveau 4.
– Vakgerichte cursussen richting koeltechniek en/of meet- en regeltechniek zijn een pré.
– Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol.
– In bezit van een rijbewijs.
– Communicatief vaardig.

Wat we bieden

Een afwisselende, interessante functie met flexibiliteit in een moderne en dynamische werkomgeving. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Wij hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid met steun van bovenaf. Flexibele werktijden, prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra horen hierbij.

Over ons

Installatiebureau Rutgers te Oosterblokker is een werktuigbouwkundige installateur met een breed werkterrein. Met een team van circa 40 vaste medewerkers zijn wij volledig gecertificeerd installateur voor ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van technische installaties in woningen, utiliteitsbouw en industrie.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!