Onderhoud/service monteur particulieren

Vacature montage/service monteur particulieren

Als montage/servicemonteur particulieren verricht je zelfstandig montage werkzaamheden, zoals het plaatsen van cv ketels, boilers, hybride installaties en meer! Daarnaast voer je onderhouds-  en reparatiewerkzaamheden uit ten behoeve van het op het gewenste niveau houden, en laten functioneren van particuliere cv-installaties. Als ambassadeur van Rutgers signaleer je problemen en bied je oplossingen aan de klant.

Jouw profiel?

  • Een installatietechnische opleiding minimaal MBO niveau 2 of aantoonbare ervaring
  • Enige jaren in de techniek is een pre
  • Initiatiefnemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Servicegerichte werkhouding met aandacht voor de klant en bedrijfsbelangen
  • In bezit van een rijbewijs.
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • In het bezit zijn van STEK papieren is een pre, indien niet in bezit beschik je over de bereidheid om een F-gassen cursus te volgen.
  • In het bezit zijn van CO Vakmanschap is een pre, indien niet in bezit beschik je over de bereidheid om dit te halen.

Wat we bieden

Een afwisselende, interessante functie met flexibiliteit in een moderne en dynamische werkomgeving. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Wij hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid met steun van bovenaf. Flexibele werktijden, 25 + 13 verlofdagen op fulltime basis, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, welkomstbonus van € 1.000,-, prima verlofregeling, telefoon en iPad van de zaak, auto van de zaak en een marktconform salaris met net dat beetje extra horen hierbij.

Over ons

Installatiebureau Rutgers te Oosterblokker is een werktuigbouwkundige installateur met een breed werkterrein. Met een team van circa 40 vaste medewerkers zijn wij volledig gecertificeerd installateur voor ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van technische installaties in woningen, utiliteitsbouw en industrie.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!