Vacature monteur meet- en regeltechniek

Als monteur meet- en regeltechniek ben jij verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en houden van bedrijfsinstallaties. Als “inbedrijfsteller” voer jij metingen uit en je voert je revisies uit voor het correct inregelen en afstellen van verschillende typen installaties.
Ben jij op zoek naar afwisselend werk binnen de installatietechniek waarin jij jouw brede technische kennis binnen de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties kan toepassen, dan is monteur meet- en regeltechniek een baan die bij je past. Je werkt zowel binnen de industrie en utiliteit aan allerlei installaties. Van verpakkingsmachines en klimaatsystemen tot productielijnen en gebouw gebonden / GBS installaties. Je installeert, monteert, meet, voert service uit en lost storingen op.

Jouw profiel

– Elektro- en installatietechniek in de vingers.
– Minimaal MBO 4 techniek, elektrotechniek of WTB.
– VCA (VOL) -certificaat
– NEN 3140, NEN 1010.
– Zelfstandig kunnen werken vanaf tekening
– Communicatief duidelijk
– Rijbewijs B(E).

Wat we bieden

Een afwisselende, interessante functie met flexibiliteit in een moderne en dynamische werkomgeving. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Wij hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid met steun van bovenaf. Flexibele werktijden, prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra horen hierbij.

Over ons

Installatiebureau Rutgers te Oosterblokker is een werktuigbouwkundige installateur met een breed werkterrein. Met een team van circa 40 vaste medewerkers zijn wij volledig gecertificeerd installateur voor ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van technische installaties in woningen, utiliteitsbouw en industrie.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!