Eerste monteur sanitaire installaties

Vacature eerste monteur sanitaire installaties

Ben jij een sanitair monteur die van aanpakken weet? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Wat ga je doen?

– In jouw rol als sanitair monteur ga jij in samenwerking met een hulpmonteur op stap om te werken aan grote en complexe projecten.
– Monteren van diverse loodgietersinstallaties zoals spoelsystemen, sanitaire installaties, UV-systemen, vuilwaterafvier en grijswater systemen.

Jouw profiel

– Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol.
– In bezit van een rijbewijs
– Communicatief vaardig.

Wat we bieden

Een afwisselende, interessante functie met flexibiliteit in een moderne en dynamische werkomgeving. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Wij hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid met steun van bovenaf. Flexibele werktijden, prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra horen hierbij

Over ons

Installatiebureau Rutgers te Oosterblokker is een werktuigbouwkundige installateur met een breed werkterrein. Met een team van circa 40 vaste medewerkers zijn wij volledig gecertificeerd installateur voor ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van technische installaties in woningen, utiliteitsbouw en industrie.

Heeft u een vraag of opmerking?
Wij helpen u graag!