Fase 2 OSG West Friesland naar eindfase

Bijna is het zover, fase 2 van OSG West Friesland is nagenoeg gereed voor oplevering. Na week 36 kunnen de leerlingen weer gebruik maken van hun vernieuwde aula en klaslokalen. De klaslokalen zijn voorzien van een ventilatie systeem en nieuw likje verf. Installatiebureau Rutgers wens de school en de leerlingen veel plezier in hun vernieuwde monument 

Tagged with:

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren. Meer informatie

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren.