SamCity te Hoorn

De bouw van Samcity is in volle gang, op dit moment wordt het stalen geraamte opgebouwd. Met de herfstvakantie 2018 kan men hier zich naar hartenlust uitleven op de fiets (BMX Hal), in de springhal, lasergamen of van een hapje en drankje genieten.

Rutgers verzorgt ook hier de W installatie voor dit gebouw.

Tagged with:

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren. Meer informatie

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren.