OSG West Friesland te Hoorn gestart

De werkzaamheden voor OSG West Friesland te Hoorn zijn gestart.

 

Het eerste sloopwerk is gaande en tevens zijn we begonnen met opbouwen en voorbereiden van nieuwe installatie onderdelen die tijdens de schoolvakantie gemonteerd worden om de leerlingen en leraren geen hinder te laten ondervinden. Samen met bouwbedrijf Dijkstra Draaisma gaan we er een mooi project van maken.

 

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren. Meer informatie

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren.