Stop koolmonoxide vergiftiging

Steeds vaker leest of hoort men in het nieuws dat er slachtoffers vallen door een verkeerd werkende cv ketel, geiser of ander verbrandingstoestel. Veelal is daar zelf al iets aan te doen, op de brochure hieronder kunt u enige informatie lezen wat u er tegen kunt doen.

Stop koolmonoxide vergiftiging, zie hier de stappen voor deze sluipmoordenaar.

Tagged with:

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren. Meer informatie

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren.