Update projecten

Afgelopen tijd hebben we even wat minder tijd aan de website besteed. Door het afronden van diverse projecten zijn we er niet aan toegekomen. We hebben ondertussen de scholen OSG West Friesland te Hoorn en Huygens college te Heerhugowaard afgerond, we wensen de gebruikers een fijne tijd op hun nieuwe en vernieuwde school.

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren. Meer informatie

Op deze website gebruiken we cookies en soortgelijke technieken. Ze worden door onszelf geplaatst, maar ook door derden wiens diensten we gebruiken. De cookies worden gebruikt om het gebruik van de website en de inhoud ervan te analyseren en optimaliseren.